Maqedonasi deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës!

Për të zënë një vend pune bëjnë gjithçka në Maqedoninë e Veriut.
Kjo ka ndodhur me një punësim në njërën nga Klinikat e Shkupit, ku një qytetar i komunitetit maqedonas deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës. Këtë e ka publikuar portali of.net.mk, Aty shihet se si edhe një maqedonas tjetër është deklaruar rom. Nuk dihet se këto veprime a janë shqyrtuar dhe se a bëhet fjalë për deklarime autentike apo janë mashtrime, që dënohen me ligj.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share