Privohet nga liria 27 vjeçari për vjedhje të shumta

Pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, Stacioni policor në Gostivar mbrëmë disa minuta pas mesnate në rrugën “Beliçica”, në Gostivar, kanë privuar nga liria 27 vjeçarin O.B. nga Gostivari, i dënuar me burg, për shkak të kryerjes së më shumë vjedhjeve në rajonin e Gostivarit.

I njëjti është mbajtur në Stacionin policor në Gostivar, dhe gjatë ditës së sotme do të dërgohet në burgun e ,”Idrizovës”, në Shkup për vuajtjen e dënimit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share