Projektill i paidentifikuar përfundon në një objekt publik

Dje (8-tetor) në Sektorin për punë të brendshme-Tetovë, është denoncuar se në periudhë prej ora 21.00 të datës 7-të deri ora 08 e 30 minuta më 8-tetor, një proektil i pa destinuar, i shkrepur na armë zjarri, ka dëmtuar dritaren në katin e parë dhe murin në koridor të një objekti publik, në rrugën ,,Major Çede Filipovski,, në Gostivar.

Është kryer inspektimi dhe meren masat për zbardhjen e rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share