Në 60 ditët e ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë

Prej sot dhe gjatë 60 ditëve të ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë prej pikëpagesës së Gostivarit deri tek fshati Zdunjë të Gostivarit.

“‘Viadukt trejt’ njofton se sot do të fillojnë aktivitetet ndërtimore gjatë rehabilitimit të rrugës magjistrale A2, aksi rrugor Gostivar-Kërçovë nga pikëpagesa e Gostivarit deri në fsahin Zdunjë të Gostivarit për 60 ditë”, njoftojnë nga LAMM.

Për këtë arsye do të ketë ndryshim të regjimin të komunikacionit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share