Ia dëmtojnë veturën 51 vjeçarit nga fsh. Debresh

Mbrëmë 00 e 10 minuta, 51-vjeçari F.M. nga fshati Debresht i Gostivarit, ka denoncuar se rreth orës 23 e 45 minuta duke drejtuar veturën ,,Audi A3,, me targa të Gostivarit, në fshatin Vrapçisht, rrugën i’a ka prerë vetura ,,Jugo,, dhe disa persona, prej të cilëve njëri ka qenë nga Vrapçishti, dhe me përdorim të mjeteve të forta e kanë dëmtuar veturën e tij.

Meren masa për zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share