Gabimet e mëdha që po bëni me bisedat në grupe, në rrjetet sociale

Një formë e lehtësimit të komunikimeve edhe ndërmjet grupeve ndryshme, qoftë profesionale apo të shoqërisë, është edhe mbledhja e personave të caktuar për bisedë në një grup të vetëm, njofton lajmi.net.

Megjithatë, ekzistojnë disa gabime që njerëzit bëjnë, sipas hulumtimeve të realizuara nga Facebook në ‘Messenger’.

Sipas rezultateve, dy gabimet kyçe që bëjnë pjesëmarrësit e grupeve të bisedave është dërgimi i mesazheve të shumta përnjëherë, si dhe dërgimi i vetëm një ’emoji’.

Kjo gjë, sipas tyre, shkakton shqetësim psikologjik tek bashkëbiseduesit në grup.

Gabime të tjera të mëdha që mund të bëni përfshijnë thashethemet dhe përcjellja e personave në mënyrë të fshehtë. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share