Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi shëndetësor.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share