“Milloshovski dhe Mickovski deri në orët e mëngjesit mundoheshin të arsyetonin krimin e regjimit”

LSDM ka reaguar në lidhje me qëndrimin e VMRO-DPMNE-së, gjegjësisht të Kristjan Mickoskit dhe Antonio Milloshovskit në takimin e mbrëmshëm mes pushtetit dhe opozitës, për të gjetur zgjidhje në lidhje me Ligjin për prokurori publike.

“Derisa të gjithë qytetarët prisnin marrëveshje në interes të shtetit të së drejtës, Kristijan Mickovski në takimin e mbrëmshëm të liderëve maqedonas me stil gruevistik mbronte krimin e regjimit duke kërkuar kështu të gjitha lëndët e PSP-së të humbin të ardhmen e tyre.

Ekipi i LSDM-së I udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev u ka ofruar formimin e një institucioni të ri prokurorësh e cila do të ndiqte korrupsion të lartë për të gjitha rastet dhe të garantohet shteti I së drejtës, mirëpo ato nuk shfaqën interes për një gjë të tillë sepse kërkon vetëm ikjen nga ligji për të gjithë të akuzuarit e strukturave të tyre” shkruhet në kumtesën e LSDM-së.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share