Taravari: Shkolla në Forinë dy muaj e gjysmë pa drejtor për shkak të mosmarrëveshjeve në BDI

Me një dozë “ironie”,kryetari i komunës së Gostivarit Taravari,shprehu dëshpërimin e tij për sa i përket zgjedhjes së drejtorit në shkollën fillore në Forinë,ai gjithashtu e kritikon edhe “afinitetin” për koordinim të ministrit të M.A.SH.-it,Ademi me degën e BDI-së në Gostivar.

Shkolla fillore në fshatin Forinë 2,5 muaj nuk ka drejtor shkolle, pasi që ministri i kompetencave, respektivisht “Docenti” dhe dega e BDI-së në Gostivar nuk mund të kordinohen. Mjerim! Doktor shkencash hesapi. Arsim afrikan! !

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share