Komuna e Gostivarit vazhdon me punimet në zonën e VI në Gostivar

Janë në vazhdim punimet për sanim dhe rekonstruim të rrugës 4, blloku 19, zona VI në vlerë prej 1.454.235,00 pa TVSH. Investim i komunës së Gostivarit realizuar nga zbatuesi Kop Inzhinjering.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share