Main Menu

Këto janë ndeshjet e sotme për eliminatoret në Euro 2020

Muaji shtator do të sjellë përballje shumë interesante mes përfaqësueseve në synimin për të siguruar një biletë drejt ‘Euro 2020’.

Në orën 20:45, Holanda do të luajë në transfertë kundër Estonisë, ndërsa edhe Gjermania do të ketë një përballje të fortë kundër Irlandës së Veriut 

Ja oraret dhe përballjet e sotme:

18:00 Azerbaijan – Croatia

20:45 Estonia – Netherlands

20:45 Hungary – Slovakia

20:45 Latvia – North Macedonia

20:45 Irlanda e Veriut – Germany

20:45 Poland – Austria

20:45 Russia – Kazakhstan

20:45 San Marino – Cyprus

20:45 Scotland – Belgium

20:45 Slovenia – Israel

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share