Fëmijët me libra të dëmtuar, ndërsa Arbër Ademi ende në gjum!

Kështu duken librat me të cilat mësojnë fëmijët, fotografit u publikuan nga kryetari i Gostivarit, Arben Taravari i cili në rrjetin social të tij kishte shkruar: “Këto janë librat prej të cilëve mësojnë nxënësit tonë nëpër shkolla”.

Vlen të theksohet se disa nga gjeneratat e reja kur regjistrohen, librat i huazojnë nga gjeneratat e kaluara dhe kështu gjendja e tyre mund të shikohet në fotografi:

Nga Ministria e Arsimit nuk mund të marrim informacione nëse ata secilës gjeneratë i dërgojnë ose jo, librat me të cilët duhet të punojnë, pasi veprimet e tyre kohëve të fundit nuk na habisin aspak.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share