Rrihet nëpunësi nga një shofer në pikëpagesen rrugore

Nëpunësi në pikëpagesën rrugore të Gostivarit në autostradën “Nënë Tereza” është goditur dhe fyer nga një shofer i cili kishte refuzuar të paguajë taksën rrugore.

Sipas MPB-së së Tetovës, 45 vjeçari nga Gostivari me iniciale Z.D mbrëmë ka paraqitur rastin se diku rreth orës 21.45 minuta është sulmuar fizikisht nga një person, i cili kishte refuzuar në dy raste të paguajë taksën rrugore.

Policia po merret me zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share