Arrestime në Gostivar, 9 persona në pranga për shkak tregtimit me heroinë

“Dje rreth orës 16:00 në rrugën “Goce Dellçev” në Gostivar nga liria janë privuar J.T. (50) nga Raveni, R.A. (37) nga Senakosi, V.A. (45) nga Negotina e Pollogut, S.B. (57) nga Dobridolli, J.A. (38) nga Bellovishta, M.H. (53) nga Debreshi dhe Gostivarasit J.I. (48) dhe I.A. (52) dhe K.S. (49), për shkak se gjatë kontrollit tek ata është gjetur lëndë narkotike heroinë. Pas dokumentimit të rastit, kundër tyre do të dorëzohet paraqitje përkatëse.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share