40-vjeçari nga Gostivari rreh gruan, ajo e denoncon në polici

Tridhjet e pesë vjeçarja nga Gostivari, mbrëmë (22- gusht) rreth orës 01 e 10 minuta, ka denoncuar dhunë familjare të cilën e ka kryer bashkëshorti i saj 40-vjeçar I.M, njofton Flaka.“Personi i denoncuar I.M. menjëherë është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policorë
Gostivar, për zbardhjen e plotë të rastit”, njoftuan nga Policia.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share