Main Menu

ASH: Nëse pretendojmë të kemi drejtësi të plotë, ajo nuk duhet te jetë selektive

Përshëndesim vendimin e prokurorisë për të zbardhur dhe hetuar në tërësi rastin “Zhvatja” duke i dërguar në bankën e të akuzuarve të gjithë përgjegjësit e këtij skandali përfshirë edhe Prokuroren Katica Janeva.

Bëjmë thirrje institucioneve kompetente të drejtësisë që t’i hetojë të gjitha lëndët e tjera të hapura nga Institucionet e drejtësisë ku bëjnë pjesë edhe zyrtarët e BDI-së, duke filluar nga rasti i Magjar Telekomit, Pacientit, Titanik 3 dhe ai i aferës në Fondin Pensional Invalidor dhe shumë raste të tjera.

Nëse pretendojmë të kemi drejtësi të plotë, ajo nuk duhet te jetë selektive, dhe vetëm ndaj gjysmës së regjimit, por te jete plotë dhe e pa kompromis pa kursyer askënd që ka shkelur ligjin.

Aleanca për Shqiptarët

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share