Main Menu

Është arrestuar prokurorja speciale, Katica Janeva

Shtëpia e kryeprokurores të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), Katica Janeva është rrethuar nga policia e Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas Tv Telma, pritet që të arrestohet kryeprokurorja e PSP-së.

Janeva ka qenë temë për tre javët e kaluara duke qenë e përmendur në afërën “Haraçi”, së bashku me afaristë, Bojan Jovanovskin- Boki 13 dhe të tjerë për keqpërdorim të detyrës dhe tregti me ndikim.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share