Main Menu

Ndryshim i komunikacionit në rrugën Gostivar-Tetovë

Për shkak të aktiviteteve ndërtimore në pikëpagesën në Tetovë, rruga Gostivar-Tetovë sot do të ketë ndryshim të regjimit të komunikacionit.

Ndryshim të regjimit të komunikacionit ka edhe në udhëkryqin Katllanovë në rrugën magjistrale A1, pjesa Petrovec-Katllanovë. Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Në kalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet deri 30 minuta për hyrje dhe dalje nga shteti, ndërsa në kalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share