Main Menu

Çmimi i benzinës i pandryshuar, dizeli lirohet për gjysmë denari

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës, të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata e sotme.

Sipas vendimit të KRRE, çmimet e benzinës Eurosuper BS-95 dhe Eurosuper BS-98 mbeten të pandryshuara, ndërsa dizeli do të lirohet për 0.5 denarë.

Një litër benzin Eurosuper BS-95 do të shitet për 66.50 denarë, Eurosuper BS-98 për 68.50 denarë, ndërsa Eurodizeli do të shitet për 60.50 denarë për litër.

Këto çmime do të vlejnë deri javën e ardhshme.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share