Dy persona rrahin një të moshuar, e plaçkitin dhe e mbyllin në shtëpi

Shtatëdhjetë e dy vjeçari M.A. nga fshati Raven, dje ka denoncuar se rreth orës 20 e 30 minuta,  duke qëndruar me një shoqe të tij në shtëpi, kanë hyrë brenda djali dhe bashkëshorti i saj, me të cilin nuk janë të kurorëzuar dhe të njëjtit e kanë sulmuar fizikisht, i kanë marrur mjete devizore dhe stoli prej ari dhe e kanë mbyllur në shtëpi duke u larguar në drejtim të panjohur.

Merren masat për zbardhjen e rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share