Mot i nxehtë me temperatura deri në 40 gradë Celsius

Moti në vend do të jetë me diell dhe shumë me erë të lehtë kryesisht lindore.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 13 deri 21 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 31 deri 40 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rrethi moti do të jetë me diell dhe shumë i ngrohtë me temperaturë të mëngjesit deri 21 gradë, ndërsa ajo e ditës deri 39 gradë Celsius.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share