Kryetari i komunës së Gostivarit me mesazh urimi për Kurban Bajramin

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, përmes një postimi në Facebook ka uruar festën e Kurban Bajramit:

” Është lumturi e urtësi t’i kushtohesh e të udhëhiqesh nga vlerat e Zotit!
Sot është festa e Kurban Bajramit dhe pikërisht sot dua të ndaj urimin tim për të gjithë besimtarët, duke u përulur me secilin ndaj madhështisë së paqes, harmonisë, drejtësisë, barazisë, gëzimit që janë vetëm disa nga vlerat e Tij për të cilin kemi kaq shumë nevojë!
Qoftë nuri i Zotit në shtëpitë tuaja!
Urime Kurban Bajrami! “
thuhet në postim

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share