Deponia Rusino në Gostivar është djegur për gjithë natën duke “helmuar” zonën

Deponia Rusino e Gostivarit është djegur për gjithë natën e kaluar duke helmuar zonën. Që nga paraqitja e zjarrit në mesditen e djeshme, po intervenohet vetëm nga Njësia Territoriale kundër Zjarreve të Gostivarit dhe Tetovës, nderkohe nga Qendra per menaxhim me kriza ende nuk eshte intervenuar. Banoret e Gostivarit, natën e kanë kaluar në tym dhe aromë te keqe.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share