Aksion për dhurimin e gjakut

Nesër (e enjte) prej në ora 10:00 deri në ora 14:00, në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, Kryqi i Kuq në bashkëpunim me Repartin e Transfuziologjisë do të realizojnë Aksion për dhurimin e gjakut.

Komuna e Gostivarit i inkurajon të gjithë qytetarët e shëndetshëm të moshës madhore, të bëhen pjesë e këtij aksioni dhe të dhurojnë gjak për të shpëtuar jetë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share