Aksident në rrugën Tetovë – Gostivar

Tre vetura janë përplasur sot në mëngjes në autostradën Tetovë – Gostivar, në afërsi të pikës pagesore para Gostivarit. Sipas informacioneve jozyrtare, ka persona të lënduar.

Aksidenti bëri që të krijohet kolonë e madhe automjetesh që sot ishin nisur për në Mavrovë, Krushevë dhe Ohër këtë mëngjes për të festuar festën kombëtare Ilinden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share