Main Menu

Çmime të reja të derivateve të naftës

Çmimet e dreivateve të naftës dhe benzinës nga mesnata do të shtrenjtohen, me çka çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të rriten për 1,50 denarë për litër, në marëdhënie me vendimin e fundit prej 08.07.2019 dhe me këtë çmimi i ri i EUROSUPER-95 do të bëhet 70,50 denarë për litër ndërsa EUROSUPER-98 do të kushtojë 72,50 denarë për litër.

Derisa dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të rriten për 1.00 denarë për litër, me çka çmimi me pakicë do të kishtojë 62,00 denarë për litër, ndërsa vaji ekstra i lirë për amvisëri 51,50 denarë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share