Gostivar, arrestohen 5 persona me drogë

Pjestarët e policisë për punë kriminalistike Gostivar dje kanë privuar nga liria 5 persona.

Sipas policisë, në ora 22 e 45 minuta,  janë arestuar 21-vjeçari I.Xh. dhe 18-vjeçari A.Xh. nga fshati Banjicë e Epërme dhe 18 vjeçarin L.A. nga Gostivari, tek të cilët është gjetur marihuanë.

Kurse më dat 13 korik rreth orës 03 e 10 minuta, gjithashtu është privuar nga liria një 17 vjeçar dhe 25 vjeçari S.M. të dy nga Gostivari, tek të cilët është gjetur kokainë.

Pas dokumentimit të rastit ndaj tyre do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share