Ambasadori francez Timonie për vizitë në Komunën e Gostivarit

Ambasadori i Republikës së Francës në Maqedoninë e Veriut, Kristian Timonie qëndroi për vizitë në komunën e Gostivarit, me ç’rast realizoi takim me kryetarin e komunës Arben Taravari.

Gjatë takimit,u diskutua për gjendjen në komunën e Gostivarit,relacionin komuna e Gostivarit me qeverinë,si dhe për problemet e arsimit në Gostivar, me marjen e ingerencave nga ana e Ministrisë së Arsimit,ku departamenti i arsimit pranë komunës së Gostivarit ia sqaroi në detaje ambasadorit situatën në shkollat dhe arsimimin në përgjithësi në Gostivar dhe gjithashtu për një bashkëpunim me një agjenci për investime nga Franca, e cila planifikon investime ne komunën e Gostivarit,potencoi Kryetari i komunes se Gostivarit Arben Taravari.

Në press konferencën e realizuar,me disa fjalë u drejtua edhe ambasadori i francës Kristian Timonie.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share