Main Menu

Opozita në Shqipëri sërish në protestë

Sonte me fillim prej orës 20:00 do të zhvillohet protesta e radhës e opozitës në Shqipëri.

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka bërë thirrje që të gjithë t’i bashkohen protestës që do të mbahet në Tiranë.

“Nesër me 8 korrik në orën 20:00, bashkohemi të gjithë në Tiranë si njerëz të lirë me dinjitet, prindër, motra, vëllezër, bij e bija shqiptarësh kurajozë, të gjithë bashkë kundër diktaturës së krimit, në mbrojtje të lirisë dhe dinjitetit, për familjet dhe fëmijët tuaj, për #ShqipëriaSiEuropa! Asnjë hap pas! #RamaIk”, ka shkruar Lulzim Basha, kreu i Partisë Demokratike të Shqipërisë.

Kjo është protesta e 10-të e opozitës por e para pas zgjedhjeve lokale që janë zhvilluar në Shqipëri më 30 qershor.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share