Muzikë për sy dhe jo për vesh, modelet që paguhen nga 50 euro për klip

Jemi në kohën kur më shumë se vet teksti, zëri dhe kënga vlerësohen videoklipet, një trend ky në tërë botën jo vetëm në vendin tonë.

Prandaj shpesh edhe hasim në thënien “muzika shikohet dhe nuk dëgjohet”, kjo fjali krejtësisht e vërtetë.

Sot, secili mund të bëhet këngëtar, por të rrallë janë ata që adhurohen dhe krijojnë kualitet.

Veç teksteve që përmbajnë terma dhe gjuhë rrugësh, një rrezik tjetër po vjen edhe nga pamjet vizuele.

Sidomos gjatë stinës së verës, në këto videoklipe shohim makina të shtrenjta, alkool e droga, sikur të mjaftonte me kaq, por një shqetësim tjetër vjen nga përdorimi i figurës së femrës.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share