Arrestohet pronari i një objekti dhe dy vajza nga Moldavia në Gostivar

Me 29.06.2019 në ora 22:00 SPB-Tetovë ka kryer inspektim në një objekt hotelierik për shkak të njoftimeve për prishje të qetësisë dhe rendit publik. Gjatë kontrollit të objektit në rrugë “Ilindenska” është arrestuar pronari i objektit F.B. (41) nga fshati Dobridoll, i dyshuar për punësim të paligjshëm të shtetasve të huaj apo keqpërdorimit të shërbimeve hotelerike. Policia nga Stacioni Policor i  Gostivarit gjithashtu ka arrestuar shtetaset e huaja A.D. (42) dhe V.D. (17) nga Moldavia.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share