Gostivar, ditë e hapur e Ushtrisë si pjesë e aktiviteteve të trajnimit “Goditje vendimtare”

Në sheshin e qytetit në Gostivar sot do të mbahet  Dita e hapur për qytetarët si pjesë e aktiviteteve  të trajnimit ushtarak “Goditje vendimtare”, që do të mbahet  në poligonin e armatës “Krivollak”.

Në Ditën e hapur, qytetarët do të kenë mundësi ta shohin pajisjen dhe të realizojnë komunikim direkt me pjesëtarët e armatave të cilët do të marrin pjesë në trajnim.

Në ngjarje është paralajmëruar edhe prania e ministres së Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska, përfaqësuesit e Ministrisë së Mbrojtjes, Shtatmadhoria e Armatës dhe Ambasada e SHBA-së.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share