Ndërroi jetë për 27 minuta, gruaja tregon të ‘vërtetën’ e jetës pas vdekjes

Një grua që vdiq për 27 minuta u kthye në jetë duke kërkuar një stilolaps dhe letër. Tina Hines, e cila mezi fliste, shkroi në një fletore një mesazh: “Është e vërtetë”. Ajo pretendoi se pa parajsën pasi pësoi arrest kardiak.

Tina pësoi arrest kardiak në Phoenix, Arizona ndërkohë që ishte me bashkëshortin e saj. Për 27 minuta në total ajo ishte e vdekur dhe mjekëve iu deshën ta rikthenin në jetë me pajisje plot gjashtë herë. Duke përshkruar parajsën, Tina tha: “Ishte kaq e vërtetë, ngjyrat ishin kaq të gjalla.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share