Modeli i ri i IPhone do të jetë me tri kamera

Vetëm pak muaj mungojnë nga hedhja në treg e modelit të ri të iPhone, i cili do të ketë një dizajn thuasje identik me gjeneratën e mëparshme me përjashtim të pjesës së pasme.

Mësohet se risia e këtij modeli është sistemi fotografik, i cili do do të ketë tri kamera të vendosura brenda një kuadrati të vogël.

Por duket se nuk kanë munguar parashikimet edhe për iPhone 2020.

Sipas analistit Ming-Chi Kuo do të ketë dy modele me lidhjen 5G dhe një me LTE.

Dhe të gjithë smartfonët e ardhshëm të Apple do të kenë ekranin Oled, por gjithmonë duhet të ketë një diferencim në madhësi.

Modeli më i vogël do të jetë 5,4 inç në krahasim me 5,8 aktualisht dhe modeli ”Max” do të rritet nga 6,5 në 6,7 inç.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share