Main Menu

Privohet nga liria 37 vjeçari nga Gostivari!

Siç njofton Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, dje pjesëtarët e policisë për punë kriminalistike në Gostivar rreth orës 16:25 minuta në rrugën “Nikolla Parapunov”, kanë privuar nga liria 37 vjeçarin me inicialet XH.A nga fshati Forinë e Gostivarit. Nga Sektori për Punë të Brendshme thonë se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij është gjetur heroinë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër XH.A do të pasojë edhe parashtresë adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share