Main Menu

Kuvendi në Shqipëri do të mban mocion me debat për shkarkimin e Metës

Seanca e së enjtes në Kuvendin e Shqipërisë do të ketë 5 orë mocion me debat për dekretin e presidentit Ilir Meta, që anuloi zgjedhjet vendore të 30 qershorit.

Vendimi është marrë në Konferencën e Kryetarëve me dakordësi mes mazhorancës dhe opozitës së re parlamentare.

Dekreti i presidentit do të jetë pika e parë e rendit të ditës dhe koha do të ndahet në mënyrë proporcionale.

Në fund shumica do të kërkojë shkarkimin e presidentit Meta.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share