Main Menu

Ja ndeshjet që do të luhen sot

Vazhdojnë të luhen sfidat eleminatore për Euro 2020. Edhe sot do të ketë goxha ndeshje.

Gjermania do përballet me Estoninë. Gjermania nuk vjen nga një formë shumë e shkwlyer dhe Estonia mund të kthehet në prblem.

Edhe Italia ëshët përballë testit të Bosnje-Hecergovine. Duken të lehta në letër por si Bosnja ashtu edhe Estonia do provojnë të dalin me pikë nga këto ndeshje. Ndërsa Belgjika do provojë të kalojë Skocinë.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share