Main Menu

Autobusi i “Durmo Tours” me gumë të shqyer transporton udhëtarë

Një autobus tjetër i kompanisë “Durmo Turs” nga Gostivari, sot ka qarkulluar nëpër Shkup me gomë të shqyer, duke rrezikuar kështu udhëtarët që transportonte. Fotografitë janë shkrepur para qeverisë në Shkup.

Vetëm disa muaj më parë një autobus i kësaj kompanie në dalje të Shkupit u rrokullis dhe ua mori jetën 16 personave ndëra dhjetëra tjerë u lënduan. Përgjegjësit u arrestuan dhe më pas u lanë të lirë. Autobusë të kësaj kompanie edhe herë tjera kanë pasur defekte gjatë qarkullimit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share