Main Menu

Jon Ajdini me këngë të re

“Gentle” titullohet kënga e re e Jon Ajdinit, i cili para publikut paraqitet me emrin artistik Yon Idy (Jon Ajdi).

Kënga “Gentle” mund të vendoset në zhanrin Indie Pop.  Ajo si bazë ka instrumentet akustike. Është në frymën e rrjedhave muzikore botërore, por, në të përfshihen edhe elemente të rock-ut klasik dhe të soulit të viteve ’60.

Autor komplet i këngës është vetë Joni, ndërsa regjistrimi u bë në Studio “Podrumot”, ku si producent paraqitet Angell Qosev. Masteringun e këngës e realizoi Boban Apostollovi.

Video-klipi është produksion i Moments Production.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share