Gjëra interesante që njerëzit gjetën në plazh

Në plazhe ka më shumë sesa vetëm dielli, rëra dhe deti. Ndoshta të ndërtojmë një kështjellë rëre të ftohtë, ose të gjejmë një gur që duket si n fytyrë – mundësitë janë të pafundme!

Dhe në disa raste, as nuk duhet të provoni, vetëm të shijoni diellin dhe të keni gati aparatin tuaj – kurrë nuk e dini se çfarë sende të çmendura do të gjeni në plazh, transmeton tch. Për më tepër ju ftojmë që të shikoni këtë galeri fotosh, që njerëzit janë ndeshur në plazh.

Gaforre biznesmene

Më shumë i kushtoi siguresa sesa shapkat

Kur fati të ndesh me një tregtar droge në Xhamajka

Kur je në krizë ekzistenciale

Zog hajdut

Kur femrat janë të gjitha njësojë

Këta vuajnë nga reumatizma

Këtij turisti i duket vetja “Zot i plazhit”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: