Main Menu

Padi penale kundër dy personave për kryerjen e 21 vjedhjeve në Gostivar

Zyra e jashtme për punë kriminale në Gostivar ka ngritur padi penale kundër K.F. (35) dhe R.I. (38) nga Gostivari për shkak të dyshimit se kanë kryer 21 vepra penale “vjedhje të rënda” dhe “vjedhje”.

Nga MPB thonë se gjatë periudhës nga 22 dhjetori 2017 deri më 17 prill të këtij viti në rrethinën e Gostivarit, në shtëpi, vetura dhe ordinanca stomatologjike, nëpërmes thyerjes së dyerve kanë hyrë brenda dhe kanë marrë para, aparate elektrike, kompjuter, me çka kanë përfituar në mënyrë të paligjshme një shumë prej 797.900 denarë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share