Main Menu

Mesazh urimi i kryetarit Taravari,për festën e Fitër Bajramit

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, iu uron të gjithë qytetareve të besimit mysliman në Gostivar, Festen e Fitër Bajramit:

” Mbas nje muaji…muajit të Ramazanit,muajit të falemnderimeve,lutjeve,meditimit e abstenimit vjen dita e Bajramit që njëherit shfrytëzoj rastin që të gjith qytetarëve të besimit Islam në Gostivar t’u uroj shëndet,mirëqenie dhe mbarësi në jetë,dhe ta festojnë me familjarët e tyre,ditën e Bajramit”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share