Manjola Brahaj fiton epitetin e poetes më të mirë në Festivali Ndërkombëtar “Shkëndijat Letrare 2019”

Në Gostivar është mbajtur Festivali Ndërkombëtar “Shkëndijat Letrare 2019”.

Në mesin e rreth 160 konkurrentëve nga i gjithë Ballkani, çmimin “Poetja më e mirë e huaj” e fitoi poetja përfaqësuese e Kosovës, Manjola Brahaj Halili.

Përmes një postimi në Facebook, ajo ka ndarë lajmin dhe është shprehur e nderuar për çmimin.

“Ishte një përvojë e bukur dhe që më bëri të ndihem e nderuar.  Falenderoj organizatorët edhe për pëkthimin në maqedonisht dhe botimin në përmbledhjen e botuar nga festivali”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share