Buzz Aldrin: “Alienët na urdhëruan që të largoheshim nga Hëna”!

Ja një intervistë e shkurtër, e bërë me ishastronomin Buzz Aldrin, e cila konfirmon atë që ka kohë që thuhet nga entuziastët që besojnë në ekzistimin e alienëve: Profesori: Çka ndodhi në të vërtetë gjatë misionit “Apollo 11”? Buzz Aldrin: Diçka e mrekullueshme, edhe pse gjithmonë e kishim parasysh këtë mundësi.

Është fakt që ata (alienët) na urdhëruan që të largoheshim! Profesori: Çka doni të thoni “na urdhëruan”? Buzz Aldrin: Nuk mund t’ju jap detaje. Në Hënë ekzistojnë ca struktura dhe ato nuk janë tonat. Mund t’ju them vetëm se fluturaket e tyre ishin shumë më të përparuara sesa tonat, si për nga madhësia, po ashtu edhe teknologjia… dhe, ato ishin të frikshme! Profesori: Por NASA dërgoi edhe misione të tjera në Hënë, pas “Apollo 11” …. Buzz Aldrin: Natyrisht! A mendon se NASA do të lejonte të kaplohej bota nga paniku?! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share