Publikohet filmi “The Poison Rose” ku Blerim Destani luan me John Travoltën e Morgan Freeman

Blerim Destani ka shënuar edhe një sukses të ri në arenën ndërkombëtare.

Është publikuar filmi “The Poison Rose”, në të cilën aktori shqiptar Blerim Destani luan me emrat më të njohur të kinematografisë

Në këtë film aktrojnë edhe dy artistët e famshëm, John Traovlta dhe Morgan Freeman, ndërsa regjisorë janë George Gallo, Luca Giliberto dhe Francesco Cinquemani.

Filmi është i zhanrit thriller/mister, ndërsa që nga sot shfaqet në të gjitha kinematë në Amerikë.

Destanin e kanë uruar për këtë sukses shumë prej fytyrave publike në vend.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share