Main Menu

Kapen me drogë dy Gostivaras

Më datë 05.05.2019 rreth orës 19.45 në fshatin Pallçishtë e poshtme të Tetovës, autoritetet policore nga SPB – Tetovë kanë privuar nga liria G.K (37) nga Zdunja e Gostivarit dhe E.A (18) poashtu nga Gostivari, të cilët ishin parkuar me makinë të tipit Reno Megane me targa të Gostivarit. Gjatë kontrollit është gjetur marihuanë. Pas zbardhjes së rasit, do të lëshohen urdhëresa njoftuan nga policia.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share