Main Menu

Episodi 3 i Game of Thrones: Beteja e Winterfell ka tejkaluar pritjet

Episodi i tretë i sezonit të tetë të GOTH është publikuar dje ku drejtori Mihuel Sapochnik tha se pati disa beteja si të atyre të ‘Hardhome’ dhe ‘Beteja e Bastard’.

“Me këtë rekord mbreslënës, unë kisha frikë se të dielën Beteja e Winterfell mund të ishte përfundimisht përplasja në mes jetës dhe vdekjes”, ka thënë ai.

Beteja e së dielës duke përziente horrorin, aksionin dhe melodramën në kaosin e shkaktuar në pjesën e Winterfell.

Tema e këtij episodi ishte mbrojtja e Khalessit nga Jorah gjw e cila i kushtoi atij me vdekje.

Po ashtu Beric mbrojti Aryan për arsye që ajo të mbronte gjith të tjerët.

Ndërsa në kryesues i listës së shpëtimeve u bë Edd duke mbrojtur Sam, personazhe këta që kaluan duke bërtitur gati gjatë gjithë emisionit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share