Spotify ‘dhuron’ 1000 këngë pa internet

Vetëm herë pas here, është mirë të lini telefonin tuaj në shtëpi. Problemi është, normalisht keni nevojë për telefonin tuaj për Spotify.

Mighty Vibe Spotify Offline Player – kjo pajisje xhepi e lejon që të kënaqeni me 1000 këngë nga biblioteka juaj pa një smartphone ose lidhje interneti.

Është pajisja perfekte për stërvitje me palestër dhe përreth bllokut. Ju mund të merrni tuaj tani për $ 76.99 në Shop PopSci.

Ju mund të mendoni për këtë pajisje muzikore si iPod i gjeneratës së ardhshme.

Thjesht lidhni Mighty Vibe në rrjetin Wi-Fi të shtëpisë tuaj dhe pajisja automatikisht do të sinkronizohet me bibliotekën tuaj Spotify brenda natës. Ai mund të mbajë deri në 1000 këngë, duke përfshirë listat e preferuara që ju keni.

Mund të dëgjoni me anë të kufjeve pa tel, një altoparlant Bluetooth ose kufje të forta me kabllo. Mighty Vibe në të vërtetë ka një antenë të rrokullisur për një sferë Bluetooth më të mirë.

The player ofron pesë orë rishikim në një pagesë të plotë dhe kontrollet e integruara ju lejojnë të riorganizoheni dhe të kaloni me lehtësi. The player peshon shumë pak. Ai mund të përballojë edhe rëniet apo edhe ujin. Mund të porositet tani për 76.99 dollarë për të marrë Mighty Vibe në 10 për qind jashtë MSRP.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share