‘A të qaj 5 minuta?’ vogëlushja që po çmend rrjetin

Një video e një vajze të vogël po çmend rrjetin prej dy ditësh. Ajo quhet Rea dhe në video shfaqet duke parë një film vizatimor nga historia e të cilit është prekur shumë.

Mamaja e saj i thotë që të ndërrojë filmin, por në këtë moment Rea i thotë frazën epike: “A të qaj 5 minuta?”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: