Instagram paralajmëron ndryshimin e papritur, nuk do mund ti shihni më…

Të gjithë përdoruesit e “Instagram” mund të mërziten disi nga ndryshimi i fundit që po testohet nga kompania.

Ndryshimi i madh që po projekton Instagram është heqja e komandës “like” nga profilet. Komandë e cila lejonte të shprehje pëlqimin me një zemër të kuqe që dilte në mes të ekranit për fotot apo videot e postuara nga miqtë tanë apo figurat publike në Instagram.

Fotot do të vijojnë të pëlqehen nga miqtë por këto “like” do të mund t’i shohë vetëm përdoruesi dhe jo miqtë e tij.

Një nismë e cila sipas kompanisë ka për qëllim që të heqë përqendrimin tek “liket” e marra dhe të zhvendosë vëmendjen tek përmbajtja e postimit.

Ky opsion po testohet nga themeluesit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share